AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık eve girmek

Kahve falında karanlık eve girmek

Kahve falında karanlık eve girmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, anne duasının açılacağına, kazancın katbekat artacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık eve girmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında karanlık bir eve girmek elindekileri kaybedeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık eve girmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık bir odaya girmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa girmek bolluğun ve bereketin artacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulur.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sıhhat ve moral bulacağına delalettir.

Kahve falında karanlığa girmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta havuza girmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık tünele girmek yeni insanlarla tanışacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir