AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlığa koşmak

Kahve falında karanlığa koşmak

Kahve falında karanlığa koşmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sermaye elde edeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında karanlığa koşmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri kendinizi geliştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak koşulların her geçen gün düzeleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine yorulur.

Kahve falında karanlık yolda koşmak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta koşmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlığa koşmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık ormanda koşmak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık bir yolda koşmak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlığa doğru koşmak bazı kaynakların tükeneceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir