AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta koşmak

Kahve falında karanlıkta koşmak

Kahve falında karanlıkta koşmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta koşmak gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Kahve falında karanlıkta koşmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulur.

Kahve falında karanlık ormanda koşmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yolda koşmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda koşmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, işinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık bir yerde koşmak onun her zaman başında olacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına inanılır.

Kahve falında karanlığa doğru koşmak ümitsizliğe, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlığa koşmak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında karanlık sokakta koşmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir