AnaSayfa / Genel / Kahve falında karada balık görmek

Kahve falında karada balık görmek

Kahve falında karada balık görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karada balık gördüyseniz:

  • Yeterince çalışkansınız, bunu farkettirin.

Kahve falında karada yürüyen balık görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında karada canlı balık görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karada balık görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında balığı karada görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet eder.

Kahve falında yunus balığını karada görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karada timsah görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında gemileri karadan yürütmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kişisel kavgaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında timsahı karada görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir