AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığını karada görmek

Kahve falında yunus balığını karada görmek

Kahve falında yunus balığını karada görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, ona emek vereceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet eder.

Kahve falında yunus balığını karada gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Kahve falında yunus balığını karada görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında karada yürüyen balık görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında karada balık görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karada canlı balık görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında balığı karada görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karada timsah görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında karadeniz görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karadenizi görmek masumluğunu ispat edeceğine, sorununu kolayca çözeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir