AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kara yılan görmek

Kahve falında ölmüş kara yılan görmek

Kahve falında ölmüş kara yılan görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, ağzının tadının bozulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kara yılan gördüyseniz:

  • Manevra kabiliyetinizi hızla kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında kara yılan tutmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kara yılanı öldürmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, işini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinde kara yılan görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kara yılan görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kara yılanın ısırdığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kara yılan görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda kara yılan görmek gelirinin eksileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine inanılır.

Kahve falında ölü kara yılan görmek çok doğru bir yol tutulacağına, onlardan büyük hayır göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir