AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenin kaçtığını görmek

Kahve falında trenin kaçtığını görmek

Kahve falında trenin kaçtığını görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trenin kaçtığını gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında trenin kaçtığını görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında treni kaçırmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tren kaçırmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara treni kaçırmak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trenle tünelden geçmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tren almak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trenle denizden geçmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tren rayı görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hak yolundan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir