AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren kaçırmak

Kahve falında tren kaçırmak

Kahve falında tren kaçırmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, elinin de bollaşacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tren kaçırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Kahve falında trenin kaçtığını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına yorulmaktadır.

Kahve falında treni kaçırmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tren kaçırmak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında kara treni kaçırmak üzeceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına yorulur.

Kahve falında trenle yokuş çıkmak zor ve stresli günler geçireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında trene bakmak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tren carpmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında trenle gitmek adım atarken çok zorlanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir