AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenin peşinden koşmak

Kahve falında trenin peşinden koşmak

Kahve falında trenin peşinden koşmak pişman olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, adının her yerde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında trenin peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Politik olmak sizin yararınıza olacak.

Kahve falında trenin peşinden koşmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsün peşinden koşmak uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, yanlış kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında at peşinde koşmak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun peşinden koşmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın peşine koşmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin peşine koşmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızın peşinden koşmak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulur.

Kahve falında koyun peşinden koşmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir