AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin trene bindiğini görmek

Kahve falında birinin trene bindiğini görmek

Kahve falında birinin trene bindiğini görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, övgü dolu sözler duyacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin trene bindiğini gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda yeni düzenlemeler yapılması veya bazı anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Kahve falında birinin trene bindiğini görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında trene bindiğini görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtına bindirmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının otobüse bindiğini görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinin ata bindiğini görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında katıra bindiğini görmek hanesine güneş doğacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil arabaya bindiğini görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında taksi bindiğini görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir