AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava almak

Kahve falında tava almak

Kahve falında tava almak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tava almak gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tava yakmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tavada balık kızartmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavada balık pişirmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tava görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış tava görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında bakır tava görmek aile içinde saadetinin artacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tava tellemek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavada patates kızartmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir