AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara sular görmek

Kahve falında kara sular görmek

Kahve falında kara sular görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında kara sular gördüyseniz:

  • Para açısından şans yüzünüze gülüyor.

Kahve falında kara kazanda su kaynatmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kara sularda yüzmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında kara sular görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Kahve falında kara su yılanı görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında kara su görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara peçeli kadınlar görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada kara bulut görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir