AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kapı görmek

Kahve falında kara kapı görmek

Kahve falında kara kapı görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kapı gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir tedbirli olmakta fayda var.

Kahve falında kara kapı görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet eder.

Kahve falında kara köpek görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kara koç kesmek elindeki imkanların artacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana dolması görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın yüzünü kara görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kara fatma görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına delalettir.

Kahve falında kara kedi yemek başarılarının devam edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında elleri kara görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir