AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara muska görmek

Kahve falında kara muska görmek

Kahve falında kara muska görmek fal sahibinin de yüzünün güleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara muska gördüyseniz:

  • Uzun vadede kazançlı olabilecek yeni bir işle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Kahve falında kara muska görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, adını aklamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında birinden muska almak patlama noktasına geleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işarettir.

Kahve falında ölüden muska almak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz muska görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde muska bulmak hayırlı haberler alınacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağında muska görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık altında muska görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında muska çıkarmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir