AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden muska almak

Kahve falında birinden muska almak

Kahve falında birinden muska almak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, gelirinin daimi olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, dertlerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında birinden muska almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Kahve falında muska yaptığını görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve muska görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya muska atmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında halı altında muska görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin muska verdiğini görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil muska görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalettir.

Kahve falında muska almak stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah muska görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir