AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kuşlar görmek

Kahve falında kara kuşlar görmek

Kahve falında kara kuşlar görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kararlar alacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kuşlar gördüyseniz:

  • Yalnız çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kara kuşlar görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kuşu görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu hediye etmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak kazancınızın artacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kuşu öldürmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu öldüğünü görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir