AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kurt görmek

Kahve falında kara kurt görmek

Kahve falında kara kurt görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kara kurt gördüyseniz:

  • İsteklerinizin arkasında durmanız uzlaşarak elde edeceklerinizden daha fazla şey vaat ediyor olabilir.

Kahve falında kara kurt görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, sorunların kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında karayemiş görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kara horoz görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına yorulur.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kara büyü bozmak mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, ekmeğinin bereketleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara erik satın almak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kara görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet eder.

Kahve falında kara fare öldürmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir