AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap çıkartmak

Kahve falında kitap çıkartmak

Kahve falında kitap çıkartmak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, huzurlu günler görüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine alamet eder.

Kahve falında kitap çıkartmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Kahve falında kitap çıkartmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Kahve falında kitap çıkardığını görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dişini çıkarıp takmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden çıkarken düşmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtüsünü çıkartmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nüfus cüzdanı çıkartmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı çıkardığını görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında lens çıkardığını görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir