AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran kitabı vermek

Kahve falında kuran kitabı vermek

Kahve falında kuran kitabı vermek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalettir.

Kahve falında kuran kitabı vermek gördüyseniz:

  • Evde bazı değişiklikler yapılabilir.

Kahve falında kuran kitabını eline almak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kuran kitabı okumak parasız kalacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuran kitabı vermek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında kuran kitabı bulmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran kitap görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran kitabı satın almak maddi konuların çözüme kavuşacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük kuran kitabı görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim kitabını görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir