Kahve falında kara kelebek görmek

Kahve falında kara kelebek görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kelebek gördüyseniz:

  • Çevreyle sevgi dolu ilişkiler kurma arzusundasınız.

Kahve falında kara kelebek görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kelebek görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebek kanadı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında kelebekler görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebek yüzük görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, yuva kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek yemek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Kahve falında iri kelebek görmek malların artacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde kelebek görmek moral bozukluğu yaşanacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top