AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek yemek

Kahve falında kelebek yemek

Kahve falında kelebek yemek hanesindeki rızkın da artacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında kelebek yemek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Kahve falında kelebek yemek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir kelebek görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebek doğurmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında ölü kelebekler görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebekli toka görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müjde kelebeği görmek hem yeni yerler göreceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kelebek şekli görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve kelebek girdiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir