AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada kartal görmek

Kahve falında havada kartal görmek

Kahve falında havada kartal görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, kısmetli bir işe atılmaya, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işaret eder.

Kahve falında havada kartal gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Kahve falında havada kartal görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kartal görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında kartal taşlamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kartal görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kartal ayağı görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında kartal resmi görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kartal saldırısına uğramak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında kartal sürüsü görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir