AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi kırmızı karpuz görmek

Kahve falında içi kırmızı karpuz görmek

Kahve falında içi kırmızı karpuz görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, zamandan da kar edeceğine işarettir.

Kahve falında içi kırmızı karpuz gördüyseniz:

  • Bir yolculuk ya da seyahat esnasında yeni bilgiler edinebilir ya da hayata farklı açılardan bakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında içi kırmızı karpuz görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, haksızlık edeceğine delalet eder.

Kahve falında içi yeşil karpuz görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında içi beyaz karpuz görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına inanılır.

Kahve falında içi boş karpuz görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine inanılır.

Kahve falında karpuz içi görmek ün ve itibar sahibi olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı karpuz yemek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı karpuz görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir