AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz sergisi görmek

Kahve falında karpuz sergisi görmek

Kahve falında karpuz sergisi görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz sergisi gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında karpuz sergisi görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm sergisi görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, düşmanlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında takı sergisi görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sergi görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kitap sergisi görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında çeyiz sergisi görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, mülkiyetinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sergi açmak huşu içinde devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sergiye gitmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir