AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara iplik görmek

Kahve falında kara iplik görmek

Kahve falında kara iplik görmek hayırla yad etmeye, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara iplik gördüyseniz:

  • Herkesin taleplerini yerine getirmek yerine, doğru önerilere kulak verin.

Kahve falında kara iplik görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli iplikler görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında iplik yemek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında iplik çözmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek huzurunun yerine geleceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet eder.

Kahve falında iplik makarası görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iplik sarmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sevineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir