Kahve falında kara hurma görmek

Kahve falında kara hurma görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara hurma gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Kahve falında kara hurma görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işarettir.

Kahve falında poşet içinde hurma görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında domates hurması yemek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında hac hurması görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine inanılır.

Kahve falında hurma şekeri yemek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında incir ve hurma görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş hurma görmek yaşama sevincine kavuşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir