AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara hamam böceği görmek

Kahve falında kara hamam böceği görmek

Kahve falında kara hamam böceği görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, zararın gittikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında kara hamam böceği gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kara hamam böceği görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah hamam böceği görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında büyük hamam böceği görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta hamam böceği görmek başarıya giden yolların açık olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına delalet eder.

Kahve falında hamam böceği yemek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hamam böceği yutmak kulluk görevini ihmale edeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında hamam böceği kusmak insanlara her türlü yardımı yapacağına, gönül kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir