AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bina görmek

Kahve falında kara bina görmek

Kahve falında kara bina görmek bereketin artacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine işarettir.

Kahve falında kara bina gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Kahve falında kara bina görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binada oturmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında çatlamış bina görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında yamuk bina görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inşaat halinde bina görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski binaların yıkıldığını görmek huzurunun kaçacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binanın en üst katında olmak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terkedilmiş bina görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir