AnaSayfa / Genel / Kahve falında terkedilmiş bina görmek

Kahve falında terkedilmiş bina görmek

Kahve falında terkedilmiş bina görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında terkedilmiş bina gördüyseniz:

  • Aslında olan pek çok şeyin geçerli bir nedeni var.

Kahve falında terkedilmiş bina görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlikle terk edilmek hainlik yapacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocayı terk etmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına yorulur.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini terk etmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nikahta terk edilmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında evini terketmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek terk etmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir