AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bebek görmek

Kahve falında kara bebek görmek

Kahve falında kara bebek görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kara bebek gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, bir süredir istediğiniz alanlarda harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında kara gözlü bebek görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara bebek görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kara ayak görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Kahve falında karanlikta deniz görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında kara batmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kara üzüm asması görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulur.

Kahve falında kara kapı görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde kara yılan görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir