AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara battığını görmek

Kahve falında kara battığını görmek

Kahve falında kara battığını görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir araba satın alınacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kara battığını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında kara battığını görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura batmış adam görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında dünyanın batmasını görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında diken batmasını görmek asık yüzlerin güleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde gemi batması görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir