AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir bal görmek

Kahve falında peynir bal görmek

Kahve falında peynir bal görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kalbini kıracağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında peynir bal gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Kahve falında bal ve peynir görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında peynir bal görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peynir mayalamak hayatının tamamen altüst olacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında salamura peynir görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sıcak ekmek peynir yemek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalıp peynir görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında peynir tenekesi görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tuzsuz peynir görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, yapılan planların alt üst olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir