AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara atlamak

Kahve falında kara atlamak

Kahve falında kara atlamak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, işlerinde verimin artacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara atlamak gördüyseniz:

  • Size yardım veya desteğe hazır olduklarını görebilir veya bir araya gelerek keyifli programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kara atlamak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalettir.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camdan aşağıya atlamak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin uçurumdan atladığını görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine delalettir.

Kahve falında çitlerden atlamak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, aldığı borçların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiden karaya atlamak makam ve söz sahibi olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının balkondan atladığını görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, üzüleceğine ve kırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir