AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve para görmek

Kahve falında kar ve para görmek

Kahve falında kar ve para görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, dilediği gibi yaşayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kar ve para gördüyseniz:

  • Olan biteni dikkatle ele almalı, kendi pozisyonunuzu da koruyacak şekilde hesaplayarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında kar altında para bulmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kar ve para görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnı kesilmek şansın yaver gideceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan karnı temizlemek uzun yıllar boyunca çekeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında şekilli kar görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnının yaralandığını görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kar ve mezar görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında kar üzerinde uçmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir