AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üzerinde uçmak

Kahve falında kar üzerinde uçmak

Kahve falında kar üzerinde uçmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, verilen emeklerin heba olacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında kar üzerinde uçmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında kar üstünde uçmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeye binip uçmak yorulacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında gece uçmak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında atın üzerinde uçmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında su üzerinde uçmak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında geri geri uçmak beklenen mirasın alınacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçmak zıplamak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, parasının ve malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir