AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar altında para bulmak

Kahve falında kar altında para bulmak

Kahve falında kar altında para bulmak en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında kar altında para bulmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Kahve falında kar altında para bulmak işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın altında para bulmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında altın para bulmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına inanılır.

Kahve falında toprak altından para bulmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan altın para bulmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında yastık altında para bulmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında toprağın altından para bulmak hayallerindeki eve sahip olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın para bulduğunu görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir