AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve kan görmek

Kahve falında kar ve kan görmek

Kahve falında kar ve kan görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, düşmanlarının güçleneceğine inanılır.

Kahve falında kar ve kan gördüyseniz:

  • Düşünmeden kabul edebileceğiniz şeyler sizi zor duruma sokabilir.

Kahve falında kan ve kar görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar ve kan görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında karnında kan görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından kan tükürmek büyük bir boşluğa düşeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında kan ve ölüm görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne kan görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerinden kan aktığını görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğum yaptıktan sonra kan görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir