AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ve ölüm görmek

Kahve falında kan ve ölüm görmek

Kahve falında kan ve ölüm görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, geri plana düşeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında kan ve ölüm gördüyseniz:

  • Belli konuların tekrar ele alınması ya da belli düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında kan ve ölüm görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm ve kan görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında akraba ölümü görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında birinin ölüm haberini görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin ölümünü duymak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölümsüz olduğunu görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun ölümünü görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında kendi ölüm anını görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir