AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında kan görmek

Kahve falında karnında kan görmek

Kahve falında karnında kan görmek çok mutlu olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına tabir olunur.

Kahve falında karnında kan gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında kar ve kan görmek kötü duygularını yeneceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine işaret eder.

Kahve falında karnında kan görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan ve kar görmek borçlanılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıçramış kan görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikte kan görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kan içinde görmek işlerinin azalacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kan kusarken görmek kimseyle konuşmayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında başından kan görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir