AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstünde uçmak

Kahve falında kar üstünde uçmak

Kahve falında kar üstünde uçmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, çok büyük paralar kazanacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kar üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Kahve falında kar üstünde uçmak kişinin adeta gençleşeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bir şeyin üstünde uçmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun üstünden uçmak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret eder.

Kahve falında su üstünde uçmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstünde uçakla uçmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında evlerin üstünde uçmak güzel günlerin sona ereceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında balonun üstünde uçmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak çok güzel günler göreceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir