AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeye binip uçmak

Kahve falında bir şeye binip uçmak

Kahve falında bir şeye binip uçmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında bir şeye binip uçmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Kahve falında bir şeye binip uçmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında balona binip uçmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ata binip uçmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Kahve falında helikoptere binip uçmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deveye binip uçmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında asansöre binip uçmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, arzuların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binip gitmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir