AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar maskeli birini görmek

Kahve falında kar maskeli birini görmek

Kahve falında kar maskeli birini görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kar maskeli birini gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.

Kahve falında kar maskesi takmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kar maskesi görmek beden sağlığının zarar göreceğine, hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar maskeli birini görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında kar maskeli adam görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne maske sürmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında yüz maskesi görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünden maske çıkarmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, tövbe etmeye delalet eder.

Kahve falında yüzüne maske yaptırmak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir