AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kar görmek

Kahve falında renkli kar görmek

Kahve falında renkli kar görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hakkını alacağına, hayatını ailesine adayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında renkli kar gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında siyah renkte kar görmek mirasa, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli kar görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde beyaz kar görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, işlerinin gelişme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur kar yağdığını görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında karnının dikişli görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karnı tok olmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odaya kar yağdığını görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnına bebek koymak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir