AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yağmasını izlemek

Kahve falında kar yağmasını izlemek

Kahve falında kar yağmasını izlemek hayata küseceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kar yağmasını izlemek gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Kahve falında kar yağmasını izlemek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yağmur yağmasını izlemek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında karla karışık yağmur yağmasını görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz kar yağması görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yazın kar yağmasını görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında yazın kar yağması görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yağmur yağması ıslanmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yağma yapmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir