AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuyan birini izlemek

Kahve falında uyuyan birini izlemek

Kahve falında uyuyan birini izlemek üzüntülü haberler alacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kazancın yetmez olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında uyuyan birini izlemek gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda şans gerçekten yüzümüze güler.

Kahve falında birinin seni izlediğini görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağı izlemek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tiyatro izlediğini görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini izlemek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında pencereden yağmuru izlemek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında balık izlemek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyo yaparken izlemek doğru yolu bulacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında şehri izlemek donanımlı kılacağına, her zaman el üstünde tutulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir