AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar faresi görmek

Kahve falında kar faresi görmek

Kahve falında kar faresi görmek onların başarıları ile gururlanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanların saygısının kazanılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar faresi gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Kahve falında karnında fare görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar faresi görmek gözyaşının kuruyacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında karlı yolda düşmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında karlı fırtına görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, beddua ve ah alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kar yağışını izlemek üçüncü gözünün açılacağına, hata yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin karnında oynadığını görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir