AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar botu görmek

Kahve falında kar botu görmek

Kahve falında kar botu görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar botu gördüyseniz:

  • Şu an için daha iyi bir fikriniz olmasa da, boşa çıkan zaman daha iyi değerlendirebilir.

Kahve falında kar botu görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bot giymek mutluluktan bolca nasipleneceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında yeni bot almak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bot hediye etmek hileye ve fesada başvurmayacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında askeri bot giymek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında çizme yada bot görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi bot görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir