AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaptan olmak

Kahve falında kaptan olmak

Kahve falında kaptan olmak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, üzgün olacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaptan olmak gördüyseniz:

  • Sizi gerçek anlamda destekleyen gizli bir hayranınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında kaptan su içmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kaptan su içmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakır kaptan su içmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında plastik kaptan su içmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaptan kıyafeti görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaptan olmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına delalettir.

Kahve falında aynı kaptan su içmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işarettir.

Kahve falında gemi kaptanı olmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir