AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi kaptanı olmak

Kahve falında gemi kaptanı olmak

Kahve falında gemi kaptanı olmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, fakirlerin güleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında gemi kaptanı olmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz.

Kahve falında gemi kaptanı görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemi kaptanı olmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında gemi ve kaptan görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır kaptan yemek yemek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır kaptan su içmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kaptan su içmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, zor durumda kalınacağına yorulur.

Kahve falında aynı kaptan su içmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, düşmanını alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında plastik kaptan su içmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir