AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaptan kıyafeti görmek

Kahve falında kaptan kıyafeti görmek

Kahve falında kaptan kıyafeti görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kar elde edileceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, daha güçlü hale geleceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Kahve falında kaptan kıyafeti gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Kahve falında kaptan kıyafeti görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaptan köşkü görmek yepyeni biri haline geleceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işarettir.

Kahve falında gemi kaptanı olmak kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına inanılır.

Kahve falında deniz kaptanı görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında kaptan görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaptan olmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemi ve kaptan görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Kahve falında bakır kaptan su içmek iyi şartlara kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir